Mitä katsoa Netflixistä?

Kukapa ei tykkäisi katsoa sarjoja? Itse jään niihin koukkuun ja katselen telkkaria silmät ristissä, kun en malta lopettaa. Tässä olisi minun suosikkisarjoja:

  • Moderni perhe - Tämä sarja on vaan niin hauska, että sitä jaksaa katsoa uudelleen ja uudelleen. Sarja kertoo kolmesta perheestä, jotka kuuluvat samaan sukuun. Heille käy mitä hassumpia kommelluksia.
  • Paljastavat valheet - Rikossarja jossa rikoksia ratkotaan tulkitsemalla epäiltyjen mikroilmeitä. Tutkijat osaavat siis tulkita, mitä tunnetta kuulusteltava kokee. Sarjassa parasta on musta huumori.
  • Lucifer - Paholainen on kyllästynyt hallitsemaan manalaa ja siirtyy maan päälle ratkomaan rikoksia. Tunnelmaltaan sarja on kevyempi kuin Paljastavat valheet, vaikka molemmissa huumoria onkin.
  • Breaking bad - Syöpään sairastunut kemianopettaja haluaa tienata rahaa perheelleen, joten hän ryhtyy tekemään amfetamiinia. Matkan varrella hän joutuu kaikenlaisiin ongelmiin.
  • Frendit - Klassikko ja syystäkin. Tämä on vaan mahtava sarja.
  • Kolme miestä ja yksi tyttö - Jess muuttaa asumaan kolmen miehen kanssa soluasuntoon. Siitä alkaakin ystävyys ja suhdekiemuroita. Tämä on yksi lempparisarjoistani ihanan huumorin ja hauskojen hahmojen takia.
  • Narcos - Sarjassa kerrotaan kuuluisan huumepomon Pablo Escobarin tarina. 


Kommentit

  1. Frendejä olen katsonut telkkarista ja se on kyllä ihan mahtava sarja, se ei varmaan koskaan vanhene! :D Moderni perhe ois kyllä kiinnostava sarja. Jos joskus Netflixin hankin, niin sitä rupean ehdottomasti katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen ehdottomasti sitä Modernia perhettä! :)

      Poista
  2. Kiva postaus! Lähiaikoina oonkin miettinyt, että mitä sarjaa alan seuraavaks kattomaan, kun se mitä tällä hetkellä katson loppuu. Alan luultavasti katsomaan tota Paljastavat valheet, se kuulosti hyvältä :)

    https://vanhempikuineilen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit :) Ja se on kyllä katsomisen arvoinen sarja!

      Poista
  3. Oii ihan huikea blogi, just mun mieleen! <3 Kiitos suosituksista! Frendit & Moderni perhe on mulle noista tuttuja ja loistaviksi todettuja. Täytyy tutustua myös näihin muihin!

    https://viiskyttieta.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Tosi kiva kuulla, että tykkäät blogistani.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit